annuncio

Comprimi
Ancora nessun annuncio.

Kto waszym zdaniem jest najlepszym napastnikiem 2025 roku?

Comprimi
X

• Filtro
  • Ora
  • Visualizza
Elimina tutto
nuovi messaggi

Kto waszym zdaniem jest najlepszym napastnikiem 2025 roku?

Hej wszystkim! ⚽ Ostatnio oglądałem skróty Ligi Mistrzów i zastanawiam się, kto obecnie jest najlepszym napastnikiem świata. Haaland? Mbappé? A może ktoś mniej oczywisty?

Cześć! Ciężko wybrać jednego, ale dla mnie Haaland to maszyna – skuteczność niesamowita.

Commenta

Zgadzam się, Haaland to fenomen. Ale Mbappé też robi rzeczy nierealne. Mam wrażenie, że jego styl gry bardziej pasuje do nowoczesnego futbolu – szybkość, drybling, wizja gry.

Commenta

To prawda, Mbappé to artysta, a Haaland to killer w polu karnym. W sumie obaj są świetni, tylko reprezentują zupełnie inne style. A jeśli lubisz ciekawostki piłkarskie, quizy i mini-gry o futbolu, to kliknij tutaj – można się nieźle pobawić i sprawdzić swoją wiedzę o piłce ⚽

Commenta

Haha, dzięki! Brzmi ciekawie – może spróbuję po weekendowych meczach A wracając do tematu – ciekawe, jak Haaland i Mbappé poradziliby sobie w jednej drużynie. To byłaby mieszanka wybuchowa!

Commenta

Oj tak! Ale wątpię, żeby ich ego się zmieściło w jednej szatni Mimo wszystko, dobrze widzieć, że piłka ma teraz tylu świetnych zawodników – nie ma nudy jak za czasów jednego dominatora.

Commenta

Zdecydowanie! I to właśnie sprawia, że każdy sezon jest nieprzewidywalny. Dzięki za rozmowę i link, Adam – jak zawsze konkretnie

Commenta

Sto operando...
              X