annuncio

Comprimi
Ancora nessun annuncio.

Delovno pravo v Sloveniji — kako zaščititi svoje pravice?

Comprimi
X

• Filtro
  • Ora
  • Visualizza
Elimina tutto
nuovi messaggi

Delovno pravo v Sloveniji — kako zaščititi svoje pravice?

Hej vsi! Imam težave na delovnem mestu — moj delodajalec je spremenil moje delovne pogoje brez moje privolitve in nisem prepričan, ali je to sploh zakonito. Ne želim povzročiti konfliktov, vendar se počutim, kot da mi kršijo pravice, in ne vem, kaj storiti. Prebral sem nekaj splošnih informacij o delovnem pravu, vendar nisem prepričan, kako se to odnese na mojo situacijo. Me zanima, ali obstaja pravna pomoč v Sloveniji, ki bi mi lahko pomagala razumeti moje pravice in možnosti?

Živjo! Razumem tvojo zaskrbljenost — situacije na delovnem mestu lahko hitro postanejo kompleksne. Ko sem sam imel težave z delodajalcem, sem našel res koristno pomoč pri https://odvetniki-si.com/. Najprej so pregledali mojo pogodbo o zaposlitvi in mi jasno povedali, katere spremembe so zakonite in katere ne. Nato so mi pomagali razumeti, kako se obrnil na delodajalca na pravilen način in katere pravne možnosti imam, če se zadeva ne reši. Ena največjih prednosti je bila, da so razložili vse korake v preprostem jeziku, brez pravnih zapletov, ki bi me zmedli. Če iščeš pravno podporo pri delovnih pravicah v Sloveniji, se jih res splača kontaktirati.

Commenta

Hvala za informacijo, to mi je res pomagalo!

Commenta

Sto operando...
      X